Bakker Bart Zaltbommel

Gamerschestraat 9 a
5301 AN  Zaltbommel
Vandaag 08:00 - 17:00

Contact

Tel: (0418) 51 16 13

Bezorging

Deze Bakker Bart bezorgt ook warm.
Minimum bestelbedrag €12,50
Deze winkel is al opgeslagen als jouw winkel
Over Bakker Bart Zaltbommel

De lekkerste lunch in Zaltbommel vind je natuurlijk bij Bakker Bart Zaltbommel! Van verse tosti’s en sappen tot overheerlijke belegde broodjes en panini’s. Ondernemersstel en bakkers Martijn en Manon Donkers overhandigen jouw favoriete lekkernijen samen met het team maar al te graag. Deze bakker in Zaltbommel heeft van maandag tot en met zaterdag zijn deuren geopend, dus aarzel niet om langs te komen!

Naast het feit dat je uiteraard in de winkel van Bakker Bart Zaltbommel je zelf samengestelde lunch kunt bestellen, is het ook mogelijk om online je bestelling te plaatsen – iets wat we erg eenvoudig hebben gemaakt voor jou. Nadat je op de site bijvoorbeeld jouw belegde broodjes, panini’s en/of tosti’s hebt uitgekozen en hebt toegevoegd aan je winkelwagentje, kun je je gegevens invullen en afrekenen. Vervolgens haal je al een uur later jouw lunch af in de winkel van onze bakker in Zaltbommel. Of kun je de lekkernijen laten bezorgen bij een bestelling t.w.v. minimaal €12,50.

Bakker Bart Zaltbommel voorziet jou van niet alleen de meest heerlijke lunch, maar ook het lekkerste ontbijt in Zaltbommel. Met onder ander onze (belegde) broodjes, croissants en stengels is het aanbod ruim. Op deze manier hebben we voor iedereen iets verrukkelijks beschikbaar. En wat is er nou beter dan een overheerlijk, vers ontbijtje aan huis? Laat makkelijk en snel je ontbijt bezorgen in Zaltbommel! Zien we jou snel?

Openingstijden
ma08:00 - 16:00
di08:00 - 17:00
wo08:00 - 17:00
do08:00 - 17:00
vr08:00 - 17:00
za08:00 - 17:00
zoGesloten
Bezorgtijden
maGesloten
di09:00 - 13:00
woGesloten
do09:00 - 13:00
vr09:00 - 13:00
zaGesloten
zoGesloten

Ontbijt bezorgen Zaltbommel

Het meest heerlijke ontbijt bestellen doe je natuurlijk bij Bakker Bart Zaltbommel! Het ontbijt assortiment van Bakker Bart Zaltbommel bestaat uit drie cadeau bezorgontbijtjes: het lekker uitgebreid bezorgontbijt,  het goedemorgen bezorgontbijt én het bubbels bezorgontbijt. Alle ontbijtjes bestaan uit drie broodjes en een croissantje, wat aangevuld wordt door een aantal belegsoorten en heerlijke, verse sinaasappelsap. 

Daarnaast bieden we ook een nogmaal bezorgontbijtje en een klein bezorgontbijtje aan bestaande uit een Bartje® óf mini Bartje® belegd, een croissantje met jam en verse jus ‘d orange.

 

Bij Bakker Bart Zaltbommel vinden we het belangrijk dat uw ontbijtje goed bezorgd wordt. De ontbijtservice van Bakker Bart brengt een aantal voordelen met zich mee. De ontbijtservice draait om één ding, jou voorzien van gemak en eenvoud. Bestel daarom nu jouw ontbijt bij Bakker Bart Zaltbommel en laat je ontbijt bezorgen.

Lunch bezorgen Zaltbommel

Laat naast de ontbijtjes ook de lekkerste belegde broodjes bezorgen door Bakker Bart Zaltbommel. Belegde broodjes als lunch bestellen voor op kantoor of thuis is super eenvoudig dankzij Bakker Bart. Bij Bakker Bart Zaltbommel is er volop keuze en voor een ieder wat wils. Belegde broodjes als lunch bestellen en laten bezorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Selecteer jouw Bakker Bart vestiging en jou favoriete broodje.

Kies welk beleg je wilt, maak vervolgens een keuze uit het type broodje en kies als laatste je extra beleg. Maak voor je belegde broodje een keuze uit ruim 40 ingrediënten, zo is er voor een ieder wat wils. Van het favoriete Bartje® carpaccio of broodje gezond tot een lekker broodje brie bijvoorbeeld. Elke dag worden de broodjes vers voor je gebakken en op het moment zelf vers voor je belegd. Bestel daarom nu jouw lunch bij Bakker Bart Zaltbommel en laat je lunch nu bezorgen.

 1. Broodje Carpaccio Bakker Bart
  Broodje carpaccio
  Beoordeling:
  89%

  Vanaf 4,95

 2. Broodje gezond Bakker Bart
  Broodje gezond

  Vanaf 4,75

 3. Broodje Brie Bakker Bart
  Broodje brie

  Vanaf 4,75

 

Ook lunch bestellen bij Bakker Bart Zaltbommel is eenvoudig. Je kiest een van onze overheerlijke salades, tosti's, pizzastukken of belegde broodjes, je personalizeerd deze met wat je lekker vindt en besteld hem. Vervolgens maken wij deze lunch voor jou klaar en bezorgen we hem direct!

Let op: Wil je belegde broodjes bestellen een grote groep mensen? Laat het bij een bestelling boven de 15 stuks iets eerder weten (minimaal één dag van te voren). Alle lekkernijen en broden worden bij Bakker Bart namelijk écht vers gebakken, dan bakken we zeker voldoende!

Heb je nog speciale wensen? Neem dan gerust contact op met de ondernemer van Zaltbommel, dit kan je doen met de gegevens bovenaan de pagina.

Wij van Bakker Bart Zaltbommel zouden het erg waarderen als je een review op Google achterlaat vanuit tevredenheid!