Bakker Bart Winterswijk

Misterstraat 3
7101 EN  Winterswijk
Vandaag 08:00 - 17:00

Contact

Tel: (0543) 53 60 38

Bezorging

Deze Bakker Bart bezorgt ook warm.
Minimum bestelbedrag €12,50
Deze winkel is al opgeslagen als jouw winkel
Over Bakker Bart Winterswijk

Voor het lekkerste ontbijt in Winterswijk moet je natuurlijk bij Bakker Bart Winterswijk zijn! Overheerlijke belegde broodjes, zoals het broodje carpaccio en het broodje zalm, worden hier speciaal voor jou vers bereid. Bovendien hebben wij verschillende bezorgontbijtjes samengesteld, waardoor je snel en eenvoudig van een verrukkelijk ontbijt in Winterswijk kunt genieten.

Ondernemersstel en bakkers Johan en Michaela Jansen en het team zijn er niet alleen met het lekkerste ontbijt, maar ook met de meest heerlijke lunch in Winterswijk. Zo kun je kiezen voor een vers belegd broodje, maar heb je ook de mogelijkheid om te gaan voor een overheerlijk stuk pizza of een frisse salade, wanneer je liever een lunch zonder brood zou willen. Neem een bezoek aan de beste bakker van Winterswijk en stel daar je lunch samen, of bestel simpelweg jouw favoriete lekkernijen op onze website!

Is er iemand jarig, is er een prestatie behaald of valt er iets anders te vieren? Kijk dan eens bij onze traktaties! Het assortiment van Bakker Bart Winterswijk bestaat uit de meest kleurrijke donuts, de meest verse flappen en de lekkerste muffins, waardoor er voor iedereen wel iets heerlijks te vinden is. Vul je bestelling aan tot een bedrag van minimaal €12,50 en zie ons een uur later voor de deur staan met de door jou gekozen producten! Tot snel!

Openingstijden
ma10:00 - 17:30
di08:30 - 17:30
wo08:30 - 17:30
do08:30 - 17:30
vr08:30 - 17:30
za08:00 - 17:00
zoGesloten
Bezorgtijden
ma10:00 - 14:00
di09:00 - 15:00
woGesloten
do09:00 - 15:00
vr09:00 - 13:00
za08:00 - 14:00
zoGesloten

Ontbijt bezorgen Winterswijk

Voor het aller lekkerste bestel ontbijt kom je natuurlijk naar Bakker Bart Winterswijk! Het assortiment bestaat uit de volgende ontbijtjes: het lekker uitgebreid bezorgontbijt, het goedemorgen bezorgontbijt én het bubbels bezorgontbijt. Alle ontbijtjes bestaan uit drie broodjes en een croissantje, wat aangevuld wordt door een aantal belegsoorten en heerlijke, verse sinaasappelsap. 

De ontbijtservice van Bakker Bart Winterswijk heeft veel voordelen! Het is namelijk belangrijk dat het ontbijtje dat jij hebt bestelt goed aankomt en verzorgd wordt. Bestel daarom nu jouw ontbijt bij Bakker Bart Winterswijk en wij komen hem direct bezorgen.

Lunch bezorgen Winterswijk

Ook belegde broodjes bestellen kan bij Bakker Bart Winterswijk. Deze belegde broodjes kan je bestellen voor thuis tijdens de lunch, voor op kantoor of bij een andere gelegenheid Bij Bakker Bart Winterswijk is het assortiment groot dus er is voor ieder wat wils. De belegde broodjes die jij bestelt worden vers in de ochtend gemaakt en pas bereid wanneer jij ze bestelt! Zo zijn de broodjes nog lekker vers en hoef jij niet lang te wachten op de bestelling.

Selecteer jouw Bakker Bart vestiging en jou favoriete broodje. Kies welk beleg je wilt, maak vervolgens een keuze uit het type broodje en kies als laatste je extra beleg. Maak voor je belegde broodje een keuze uit ruim 40 ingrediënten, zo is er voor een ieder wat wils. Van het favoriete Bartje® carpaccio of broodje gezond tot een lekker broodje filet americain bijvoorbeeld. De broodjes die jij besteld worden in de ochtend vers gebakken, dit doen we zodat ze altijd lekker vers zijn. Laat daarom nu jouw lunch bezorgen bij Bakker Bart Winterswijk.

 1. Broodje Carpaccio Bakker Bart
  Broodje carpaccio
  Beoordeling:
  87%

  Vanaf 4,95

 2. Broodje gezond Bakker Bart
  Broodje gezond

  Vanaf 4,75


Naast onze heerlijke ontbijtjes en belegde broodjes, leveren wij van Bakker Bart Winterswijk ook traktaties! Is er een verjaardag, feest of een andere gelegenheid? Er zijn genoeg lekkere traktaties om uit te kiezen. Ook bezorgen wij salades, tosti’s of pizzastukken. Bestel daarom nu jouw lekkers bij Bakker Bart Winterswijk.

Let op: Wil je belegde broodjes bestellen een grote groep mensen? Laat het bij een bestelling boven de 15 stuks iets eerder weten (minimaal één dag van te voren). Alle lekkernijen en broden worden bij Bakker Bart namelijk écht vers gebakken, dan bakken we zeker voldoende!

Heb je nog speciale wensen? Neem dan gerust contact op met de ondernemer van Winterswijk, dit kan je doen met de gegevens bovenaan de pagina.

Wij van Bakker Bart Winterswijk zouden het erg waarderen als je een review op Google achterlaat vanuit tevredenheid!