Bakker Bart Veldhoven

Meent 1
5501 JJ  Veldhoven
Vandaag 09:00 - 17:00

Contact

Tel: (040) 255 39 66

Bezorging

Deze Bakker Bart bezorgt ook warm.
Minimum bestelbedrag €12,50
Deze winkel is al opgeslagen als jouw winkel
Over Bakker Bart Veldhoven

Voor de lekkerste lunch ben je bij Bakker Bart Veldhoven op het juiste adres! Ondernemersstel en bakkers Willem en Jeanette Kepser en hun team staan zes dagen per week klaar om jou welkom te heten in deze bakker in Veldhoven. Hier worden onze lekkernijen iedere dag, speciaal voor jou, vers bereid. En alleen met een geweldige kwaliteit aan jou overhandigd.

Het lunch assortiment van Bakker Bart Veldhoven is erg ruim. Zo liggen er niet alleen heerlijke panini’s en belegde broodjes op jou te wachten, maar behoren verse salades en wraps ook tot de lunchopties. Zo is er voor iedereen wel wat lekkers beschikbaar! Bovendien kun je daarbij een zoet hapje nemen, zoals een muffin of een donut. Of maak je jouw lunch compleet door een van onze dranken en sappen toe te voegen aan je
bestelling. Want vergeet niet: bij een minimale besteding van €12,50 kun je jouw lunch ook laten bezorgen in Veldhoven! Ontdek het gemak van online bestellen en laten bezorgen van je ontbijt of lunch.

Het meest heerlijke ontbijt in Veldhoven vind je natuurlijk bij Bakker Bart. Met bijvoorbeeld een chocoladecroissant en een lekker sapje start je je dag fantastisch en kun je met een goed gevoel terugkijken op de ochtend. Wil je je ontbijt laten bezorgen in
Veldhoven? Neem dan een kijkje bij onze bezorgontbijtjes, waar je al vanaf slechts €12,50 een pakket vol broodjes en verschillende belegsoorten kunt vinden. Bestel snel op de website en wie weet zien we jou snel!

Openingstijden
ma10:00 - 17:00
di09:00 - 17:00
wo09:00 - 17:00
do09:00 - 17:00
vr09:00 - 17:00
za08:30 - 17:00
zoGesloten
Afwijkende openingstijden
do 26 mei: 12:00 - 17:00 open
zo 29 mei: 12:00 - 17:00 open
Bezorgtijden
ma10:00 - 13:15
di10:15 - 13:15
wo09:15 - 13:15
do09:15 - 13:15
vr09:15 - 13:15
zaGesloten
zoGesloten

Ontbijt bezorgen Veldhoven

Het meest heerlijke ontbijt bestellen doe je natuurlijk bij Bakker Bart Veldhoven! Het ontbijt assortiment van Bakker Bart Veldhoven bestaat uit drie cadeau bezorgontbijtjes: het lekker uitgebreid bezorgontbijt,  het goedemorgen bezorgontbijt én het bubbels bezorgontbijt. Alle ontbijtjes bestaan uit drie broodjes en een croissantje, wat aangevuld wordt door een aantal belegsoorten en heerlijke, verse sinaasappelsap. 

Daarnaast bieden we ook een nogmaal bezorgontbijtje en een klein bezorgontbijtje aan bestaande uit een Bartje® óf mini Bartje® belegd, een croissantje met jam en verse jus ‘d orange.

 

Bij Bakker Bart Veldhoven vinden we het belangrijk dat uw ontbijtje goed bezorgd wordt. De ontbijtservice van Bakker Bart brengt een aantal voordelen met zich mee. De ontbijtservice draait om één ding, jou voorzien van gemak en eenvoud. Bestel daarom nu jouw ontbijt bij Bakker Bart Veldhoven en laat je ontbijt bezorgen.

Lunch bezorgen Veldhoven

Laat naast de ontbijtjes ook de lekkerste belegde broodjes bezorgen door Bakker Bart Veldhoven. Belegde broodjes als lunch bestellen voor op kantoor of thuis is super eenvoudig dankzij Bakker Bart. Bij Bakker Bart Veldhoven is er volop keuze en voor een ieder wat wils. Belegde broodjes als lunch bestellen en laten bezorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Selecteer jouw Bakker Bart vestiging en jou favoriete broodje.

Kies welk beleg je wilt, maak vervolgens een keuze uit het type broodje en kies als laatste je extra beleg. Maak voor je belegde broodje een keuze uit ruim 40 ingrediënten, zo is er voor een ieder wat wils. Van het favoriete Bartje® carpaccio of broodje vegantot een lekkere panini mozzarella-pesto. Elke dag worden de broodjes vers voor je gebakken en op het moment zelf vers voor je belegd. Bestel daarom nu jouw lunch bij Bakker Bart Veldhoven en laat je lunch nu bezorgen.

 1. Broodje Carpaccio Bakker Bart
  Broodje carpaccio
  Beoordeling:
  87%

  Vanaf 4,95

 2. Broodje Vegan Bakker Bart
  Broodje hummus
  Beoordeling:
  84%

  Vanaf 4,95

 

 

Ook lunch bestellen bij Bakker Bart Veldhoven is eenvoudig. Je kiest een van onze overheerlijke salades, tosti's, pizzastukken of belegde broodjes, je personalizeerd deze met wat je lekker vindt en besteld hem. Vervolgens maken wij deze lunch voor jou klaar en bezorgen we hem direct!

Let op: Wil je belegde broodjes bestellen een grote groep mensen? Laat het bij een bestelling boven de 15 stuks iets eerder weten (minimaal één dag van te voren). Alle lekkernijen en broden worden bij Bakker Bart namelijk écht vers gebakken, dan bakken we zeker voldoende!

Heb je nog speciale wensen? Neem dan gerust contact op met de ondernemer van Veldhoven, dit kan je doen met de gegevens bovenaan de pagina.

Wij van Bakker Bart Veldhoven zouden het erg waarderen als je een review op Google achterlaat vanuit tevredenheid!