Bakker Bart Middelburg

Lange Delft 8
4331 AN  Middelburg
Vandaag gesloten

Contact

Tel: (0118) 67 40 45

Bezorging

Deze Bakker Bart bezorgt niet warm.
Minimum bestelbedrag €12,50
Deze winkel is al opgeslagen als jouw winkel
Over Bakker Bart Middelburg

Ben je op zoek naar een heerlijk ontbijt in Middelburg? Kom dan eens langs bij Bakker Bart Middelburg! Het is ondernemer en bakker Alain Desmedt die hier, samen met zijn team, iedere dag voor jou klaar staat en zich erop verheugt om overheerlijke lekkernijen aan jou te overhandigen. Iedere ochtend worden alle producten speciaal voor jou vers bereid, waardoor jij deze alleen met de beste kwaliteit voorgeschoteld krijgt.

Naast het feit dat je onze bakker in Middelburg kunt bezoeken en daar jouw gewenste lekkernijen kunt nuttigen, is het natuurlijk ook mogelijk om online je favoriete ontbijtproducten te bestellen en deze vervolgens af te halen bij of te laten bezorgen door Bakker Bart Middelburg. Wanneer jouw bestelling een waarde van minimaal €12,50 bedraagt, komen wij hem met al onze liefde tot aan jouw deur bezorgen. Kijk daarom nog eens op je gemakje naar ons ontbijt assortiment en voeg gerust nog enkele producten toe aan je winkelwagentje, voordat wij jouw bestelling in handen nemen en je voorzien van een geweldige ontbijtservice.

Behalve een heerlijk ontbijt, heeft Bakker Bart Middelburg ook een lekkere lunch in huis. Zo vind je onder meer rijkelijk belegde broodjes, verse panini’s en lekkere tosti’s terug in ons assortiment, maar kun je – wanneer je minder zin hebt in brood – ook bij ons terecht voor pizzastukken, wraps en salades. Wil je snel en eenvoudig een lunch laten bezorgen in Middelburg? Bekijk dan eens onze bezorglunches! Hier hebben wij per product een aantal broodjes, croissants en belegsoorten al voorgeselecteerd en gecombineerd, waardoor jij niet langer hoeft te twijfelen over welke lekkernijen je zou willen eten en je gemakkelijk een ruime lunch overhandigd krijgt. Beter wordt het niet, toch? Bestel er daarom nu een op onze site!

Tot snel!

Openingstijden
maGesloten
di09:00 - 17:00
wo09:00 - 17:00
do09:00 - 17:00
vr09:00 - 17:00
za09:00 - 17:00
zoGesloten
Bezorgtijden
maGesloten
diGesloten
woGesloten
doGesloten
vrGesloten
zaGesloten
zoGesloten