Bakker Bart Maastricht Maastrichterbrugstraat

Maastrichter Brugstraat 29
6211 ES  Maastricht
Vandaag 09:00 - 16:00

Contact

Tel: (043) 321 52 14

Bezorging

Deze winkel bezorgt niet
Deze winkel is al opgeslagen als jouw winkel
Over Bakker Bart Maastricht Maastrichterbrugstraat

Voor het lekkerste ontbijt in Maastricht ben je bij Bakker Bart op het juiste adres! Of je nou zin hebt in een heerlijk broodje gezond, of meer behoefte hebt aan een ovenverse croissant: Bakker Bart Maastricht heeft het allemaal voor jou in huis. Het zijn ondernemersstel en bakkers Atieh en Omid en hun team die hier iedere dag voor jou klaar staan en deze overheerlijke lekkernijen graag aan jou willen overhandigen. Kom daarom eens langs en ervaar zelf de beste ontbijtservice van Maastricht!

Het ontbijt assortiment van Bakker Bart Maastricht is erg groot. Behalve belegde broodjes en croissants, heeft onze bakker in Maastricht ook verse bolletjes, puntjes, krentenbollen en Bartjes® voor jou klaarliggen. Daarnaast vind je bij ons ook knapperige stengels en verse dranken & sappen, die je nog meer laten genieten en jouw ontbijt compleet maken. Surf op je gemakje rond op onze site om geen verrukkelijke lekkernij te missen!

Bakker Bart Maastricht kan jou niet alleen voorzien van een lekker ontbijt, maar ook van een verrukkelijke lunch. Zo kun je bij onze bakker in Maastricht ook terecht voor onder meer panini’s en tosti’s. Heb je geen zin in een lunch met brood? Maak je niet druk! Er liggen bij ons ook verse pizzastukken, wraps en salades op jou te wachten, waarmee er een grote verscheidenheid binnen ons assortiment aanwezig is en er voor iedereen altijd wel iets lekkers te vinden is. Maak je keuze en zie jezelf even later enorm genieten!

Tot snel!

Openingstijden
ma09:00 - 16:00
di09:00 - 16:00
wo09:00 - 16:00
do09:00 - 16:00
vr09:00 - 16:00
za09:00 - 16:00
zo11:00 - 15:00
Bezorgtijden
maGesloten
diGesloten
woGesloten
doGesloten
vrGesloten
zaGesloten
zoGesloten

Ontbijt bezorgen Maastricht

Het meest heerlijke ontbijt bestellen doe je natuurlijk bij Bakker Bart Maastricht! Het ontbijt assortiment van Bakker Bart Maastricht bestaat uit drie cadeau bezorgontbijtjes: het lekker uitgebreid bezorgontbijt,  het goedemorgen bezorgontbijt én het bubbels bezorgontbijt. Alle ontbijtjes bestaan uit drie broodjes en een croissantje, wat aangevuld wordt door een aantal belegsoorten en heerlijke, verse sinaasappelsap. 

Daarnaast bieden we ook een nogmaal bezorgontbijtje en een klein bezorgontbijtje aan bestaande uit een Bartje® óf mini Bartje® belegd, een croissantje met jam en verse jus ‘d orange.

 

Bij Bakker Bart Maastricht vinden we het belangrijk dat uw ontbijtje goed bezorgd wordt. De ontbijtservice van Bakker Bart brengt een aantal voordelen met zich mee. De ontbijtservice draait om één ding, jou voorzien van gemak en eenvoud. Bestel daarom nu jouw ontbijt bij Bakker Bart Maastricht en laat je ontbijt bezorgen.

Ontbijt laten bezorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bestel je ontbijt bij Bakekr Bart Maastricht en wij komen het direct bezorgen. Zo hoef jij je deur niet uit en komen wij direct naar jou toe met je ontbijt.

Lunch bezorgen Maastricht

Laat naast de ontbijtjes ook de lekkerste belegde broodjes bezorgen door Bakker Bart Maastricht. Belegde broodjes als lunch bestellen voor op kantoor of thuis is super eenvoudig dankzij Bakker Bart. Bij Bakker Bart Maastricht is er volop keuze en voor een ieder wat wils. Belegde broodjes als lunch bestellen en laten bezorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Selecteer jouw Bakker Bart vestiging en jou favoriete broodje.

Kies welk beleg je wilt, maak vervolgens een keuze uit het type broodje en kies als laatste je extra beleg. Maak voor je belegde broodje een keuze uit ruim 40 ingrediënten, zo is er voor een ieder wat wils. Van het favoriete Bartje® carpaccio of broodje gezond tot een broodje filet americain. Elke dag worden de broodjes vers voor je gebakken en op het moment zelf vers voor je belegd. Bestel daarom nu jouw lunch bij Bakker Bart Maastricht en laat je lunch nu bezorgen.

De volgende broodjes zijn favoriete bij Bakker Bart Maastricht:

 1. Broodje Carpaccio Bakker Bart
  Broodje carpaccio
  Beoordeling:
  87%

  Vanaf 4,95

 2. Broodje gezond Bakker Bart
  Broodje gezond

  Vanaf 4,75

Lunch bestellen was voorheen nog nooit zo eenvoudig. Bestel bij Bakker Bart Maastricht je lunch, kies waar je zin in hebt, en wij komen het direct bezorgen. De voordelen zijn dat we de lunch vers maken vlak nadat jij het hebt bestelt, zo blijft het vers en onwijs lekker!

 

Let op: Wil je belegde broodjes bestellen een grote groep mensen? Laat het bij een bestelling boven de 15 stuks iets eerder weten (minimaal één dag van te voren). Alle lekkernijen en broden worden bij Bakker Bart namelijk écht vers gebakken, dan bakken we zeker voldoende!

Heb je nog speciale wensen? Neem dan gerust contact op met de ondernemer van Maastricht, dit kan je doen met de gegevens bovenaan de pagina.

 

Wij van Bakker Bart Doetinchem zouden het erg waarderen als je een review op Google achterlaat vanuit tevredenheid!