Bakker Bart Heerenveen

Het Baken 2
8442 PB  Heerenveen
Vandaag 08:30 - 17:00

Contact

Tel: (0513) 62 84 55

Bezorging

Deze Bakker Bart bezorgt ook warm.
Minimum bestelbedrag €12,50
Deze winkel is al opgeslagen als jouw winkel
Over Bakker Bart Heerenveen

Kom langs bij Bakker Bart Heerenveen Het Baken, waar ondernemersstel en bakkers Josette en Anne Baas en het team je van harte welkom heten. Geniet er van de lekkerste lunch, een reuze traktatie assortiment en vers gebakken broden.

Elke ochtend vroeg wordt al dit lekkers speciaal voor jou vers gebakken en bereid. Van een vers en rijkelijk belegd broodje tot een warme panini. Laat je daarnaast verrassen door ons uitgebreide assortiment van zoete en hartige snacks. Van het lekkerste superfrikandelbroodje tot heerlijk vers gebakken appelflappen. Voor de lekkerste lunch, het ontbijt, traktaties en vers gebakken tussendoortjes, ben je bij Bakker Bart van harte welkom.

Ook genieten van de lekkerste Bakker Bart-producten? Kom langs in de winkel of plaats je bestelling online. Bestellen kan gemakkelijk en snel. Bestel bijvoorbeeld je lunch nog tot één uur van te voren, vers gebakken broden bestellen kan nog tot 13:00 uur, een dag van te voren. Bekijk hiernaast de bezorg- en openingstijden van Bakker Bart Heerenveen Het Baken.

Zien we jou snel?

Openingstijden
ma08:30 - 18:00
di08:30 - 18:00
wo08:30 - 18:00
do08:30 - 18:00
vr08:30 - 18:00
za08:30 - 17:00
zoGesloten
Bezorgtijden
maGesloten
di09:00 - 14:00
wo09:00 - 14:00
do09:00 - 14:00
vr09:00 - 14:00
zaGesloten
zoGesloten

Ontbijt bezorgen Heerenveen

Voor het aller lekkerste bestel ontbijt kom je natuurlijk naar Bakker Bart Heerenveen! Het assortiment bestaat uit de volgende ontbijtjes: het lekker uitgebreid bezorgontbijt, het goedemorgen bezorgontbijt én het bubbels bezorgontbijt. Alle ontbijtjes bestaan uit drie broodjes en een croissantje, wat aangevuld wordt door een aantal belegsoorten en heerlijke, verse sinaasappelsap. 

De ontbijtservice van Bakker Bart Heerenveen heeft veel voordelen! Het is namelijk belangrijk dat het ontbijtje dat jij hebt bestelt goed aankomt en verzorgd wordt. Bestel daarom nu jouw ontbijt bij Bakker Bart Heerenveen en wij komen hem direct bezorgen.

Lunch bezorgen Heerenveen

Ook belegde broodjes bestellen kan bij Bakker Bart Heerenveen. Deze belegde broodjes kan je bestellen voor thuis tijdens de lunch, voor op kantoor of bij een andere gelegenheid Bij Bakker Bart Heerenveen is het assortiment groot dus er is voor ieder wat wils. De belegde broodjes die jij bestelt worden vers in de ochtend gemaakt en pas bereid wanneer jij ze bestelt! Zo zijn de broodjes nog lekker vers en hoef jij niet lang te wachten op de bestelling.

Selecteer jouw Bakker Bart vestiging en jou favoriete broodje. Kies welk beleg je wilt, maak vervolgens een keuze uit het type broodje en kies als laatste je extra beleg. Maak voor je belegde broodje een keuze uit ruim 40 ingrediënten, zo is er voor een ieder wat wils. Van het favoriete Bartje® carpaccio of broodje vegan tot een lekker broodje filet americain bijvoorbeeld. De broodjes die jij besteld worden in de ochtend vers gebakken, dit doen we zodat ze altijd lekker vers zijn. Laat daarom nu jouw lunch bezorgen bij Bakker Bart Heerenveen.

 1. Broodje Carpaccio Bakker Bart
  Broodje carpaccio
  Beoordeling:
  87%

  Vanaf 4,95

 2. Broodje Vegan Bakker Bart
  Broodje hummus
  Beoordeling:
  84%

  Vanaf 4,95


Naast onze heerlijke ontbijtjes en belegde broodjes, leveren wij van Bakker Bart Heerenveen ook traktaties! Is er een verjaardag, feest of een andere gelegenheid? Er zijn genoeg lekkere traktaties om uit te kiezen. Ook bezorgen wij salades, tosti’s of pizzastukken. Bestel daarom nu jouw lekkers bij Bakker Bart Heerenveen.

Let op: Wil je belegde broodjes bestellen een grote groep mensen? Laat het bij een bestelling boven de 15 stuks iets eerder weten (minimaal één dag van te voren). Alle lekkernijen en broden worden bij Bakker Bart namelijk écht vers gebakken, dan bakken we zeker voldoende!

Heb je nog speciale wensen? Neem dan gerust contact op met de ondernemer van Heerenveen, dit kan je doen met de gegevens bovenaan de pagina.

Wij van Bakker Bart Heerenveen zouden het erg waarderen als je een review op Google achterlaat vanuit tevredenheid!