Bakker Bart winkels in Ede

Op zoek naar een bakker in Ede? Kom dan langs bij Bakker Bart Ede grotestraat en Bakker Bart Ede stadspoort. Van vers gebakken broden, rijkelijk belegde broodjes tot de meest kleurrijke traktaties en heerlijk hartige snacks voor de lunch of tussendoor. Onze bakkers in Ede heten je van harte welkom in hun (online) winkels!

Met twee Bakker Bart winkels in Ede duurt het niet lang voordat je een goede bakker in Ede hebt gevonden. Bakker Bart Ede grotestraat vind je in het centrum van Ede en Bakker Bart Ede stadspoort ten zuiden van de stad, in winkelcentrum Stadspoort.

Wist je dat je ook eenvoudig en snel je ontbijt kunt laten bezorgen in Ede? Bestel je broodjes, sapjes en andere ontbijt lekkernijen gemakkelijk online en laat het ontbijt bezorgen in Ede wanneer  het jou uitkomt. Of bestel één van onze complete bezorg ontbijtjes. Uiteraard is het ook mogelijk om je broodjes af te komen halen in de winkel. Let op bij het online bestellen van vers gebakken broden en bestellingen voor grote groepen: bestel minimaal één dag van tevoren (vóór 13 uur). Zo weten we zeker dat we alles op tijd bakken en hoeven we niemand teleur te stellen.

Niet alleen voor bezorgontbijtjes ben je hier in Ede aan het juiste adres. Ook hebben we bij onze Bakker Bart vestigingen in Ede de meest feestelijke traktaties. Heb je dus iets te vieren? Een jubileum, verjaardag of andere feestdag? Ook voor de lekkerste traktaties zit je bij Bakker Bart Ede goed! Zien je we binnenkort in één van onze winkels?

Bakker Bart Ede grotestraat

Bakker Bart Ede stadspoort