Panini Hete Kip

geen

Belegd met: Gegrilde kipstukjes • Jong belegen kaas • pittige saus

Read more
  • Wij bezorgen al vanaf een minimaal order bedrag van €12,50 in al onze winkels. Boven de €25,- betaal je geen bezorgkosten
  • Bestel je (zakelijke) lunch of traktatie tot wel 1 uur van te voren;
  • Bestel de lekkerste broden vóór 13:00 uur, dan ligt het morgen vers gebakken voor je klaar.
Product informatie

De lekkerste Panini hete kip bestellen doe je bij jouw Bakker Bart

Voor de lekkerste panini hete kip ben je bij Bakker Bart op het juiste adres. De panini hete kip wordt bereid met heerlijke Gegrilde kipstukjes, Jong belegen kaas en pittige saus. Het broodje dat wordt gebruikt voor de panini hete kip wordt daarnaast heerlijk vers gebakken. Om ervoor te zorgen dat de panini hete kip met de beste kwaliteit bij jou arriveert, bereiden wij de panini pas nadat de bestelling door jou is geplaatst.

 

Panini hete kip voor de lunch

Onze panini hete kip wordt vaak besteld als lunch. Wil jij thuis of samen met je collega’s op kantoor genieten van heerlijke vers belegde broodjes? Bestel uw broodjes dan één uur van te voren en wij bezorgen op het door jou geselecteerde tijdstip. Al vanaf €12,50 zijn de lekkerste panini's van het land bij je aan de deur, en dat binnen een tijdsduur van een uur! Vergeet daarnaast niet om een kijkje te nemen bij onze dranken & sappen of om nog enkele traktaties toe te voegen aan je bestelling; bij een prijs van €25,- zijn er namelijk geen bezorgkosten meer aan je bestelling gebonden. Je kunt je broodjes, drankjes en extraatjes ook ophalen bij je lokale Bakker Bart vestiging, waar de meest verse producten van Nederland binnen een uur met liefde aan je worden overgedragen.

 

Lunch je liever zonder brood? Dan kun je bij Bakker Bart ook terecht voor alternatieve lunch soorten. Zo bevat ons lunchaanbod namelijk overheerlijk vers klaargemaakte saladestosti’s en pizzastukken. Zo hebben wij voor ieder persoon een lekkere lunch. Als je op zoek bent naar een vergaderlunch, kun je een kijkje nemen in onze groepslunch. Hier hebben we de lekkerste belegde broodjes samengesteld in drie soorten groepslunch. Zo weet je zeker dat er iets heerlijks bij zit voor iedereen.

Productnummer:
3607079
Allergenen informatie
gluten
melk
mosterd
selderij
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen