Pizza stukken

Pizza stukken Pizza stukken
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

8 producten

Per pagina
 1. Pizza BBQ chicken i

  Heerlijk warme Pizzastuk belegd met stukjes kip, paprika, kaas en BBQ saus.

  3,25
 2. Pizza pepperoni i

  Pizzastuk belegd met pepperoni en kaas

  Beoordeling:
  100%
  3,25
  (1)
 3. Pizzastuk Hawaï i

  Pizzastuk belegd met ananas, spek en kaas

  3,25
 4. Pizzastuk ham/salami i

  Pizzastuk belegd met ham, salami, kaas en paprika

  3,25
 5. Pizzastuk vegetarisch i

  Pizzastuk belegd met champignons, paprika en kaas

  3,25
 6. Pizzastokbrood i
  5,50
 7. Chorizobol i

  Belegd met chorizo, kaas en uiensnippers

  3,00
 8. Hawaïbol i

  Belegd met ham, ananas en kaas

  3,00
Filteren
Bekijken als
Switch view
Switch view

8 producten

Per pagina

Verse pizzastukken bestellen doe je bij Bakker Bart

Laat de lekkerste pizzastukken bezorgen door jouw Bakker Bart. Pizza stukken bestellen voor op kantoor of thuis is super eenvoudig dankzij Bakker Bart. Bij Bakker Bart is er volop keuze en voor een ieder wat wils. Maak voor je pizzastuk een keuze uit ruim 10 stukken, van het favoriete Pizzastuk Hawaï tot de Chorizobol bijvoorbeeld. Elke dag worden de pizzastukken vers voor je gebakken en warm bezorgt.

Pizzastukken bestellen? Bekijk ons Pizza stukken aanbod

Wij bezorgen de pizza stukken bij jouw thuis of op het werk. Wil je tijdens de lunch je collega’s en jezelf verwennen met overheerlijke pizzastukken, ben je bij Bakker Bart aan het juiste adres. Pizza stukken bestellen voor op het werk is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bestel de pizza stukken voor de lunch één uur van te voren en wij bezorgen op het door jou geselecteerde tijdstip. Zo zorgt Bakker Bart ervoor dat je lekker om 12:00 kunt aanvallen! Bekijk ons overige lunch aanbod hier.

Waarom jouw pizza stukken bestellen bij Bakker Bart?

Onze pizza stukken zijn zeer geliefd bij onze klanten. Pizzastukken bestellen bij Bakker Bart biedt een aantal voordelen. Onze bezorgdienst draait om één ding, jou voorzien van alle gemak en eenvoud. Wanneer je de vers gebakken pizzastukken bestelt op onze webshop zorgen wij voor de rest. Zo leveren wij op het door jou geselecteerde tijdstip en locatie. Dit doen wij al vanaf €12,50! Tevens is Bakker Bart zeer flexibel en kunnen wij voldoen aan al uw specifieke wensen. Geef deze heel eenvoudig online door met de bestelling.

Let op: Wil je verse pizza stukken bestellen voor een grote groep mensen? Laat het bij een bestelling boven de 15 stuks iets eerder weten (minimaal één dag van te voren). Alle lekkernijen en broden worden bij Bakker Bart namelijk écht vers gebakken, dan bakken we zeker voldoende!

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen