Ter overname: Bakker Bart Veenendaal

De ondernemer van Bakker Bart Veenendaal vindt het tijd voor wat anders en biedt na 18 jaar zijn winkel ter overname aan. De winkel is in nieuwstaat (2 jaar geleden verbouwd) en in de nieuwe stijl van Bakker Bart. Er zijn dan ook geen grote investeringen op korte termijn te verwachten. De winkel is gevestigd in winkelcentrum Passage-De Corridor.

Winkelstad Veenendaal
Het centrum van Veenendaal heeft een aantal prijzen in de wacht gesleept:

- Prettigste winkelstad van de provincie Utrecht (2004)
- Genomineerd voor Beste Binnenstad (2015)
- 8e op de Ranglijst Beste Binnensteden van Nederland (2016)
- Gemeente met Schoonste Winkelgebieden (2017)

Winkelstad Veenendaal valt dus nogal eens in de prijzen, op veel niveaus. Opvallend? Eigenlijk niet. Winkelstad Veenendaal heeft namelijk veel te bieden. Met een enorm en gevarieerd aanbod van meer dan 300 winkels, waarvan 150 ondergebracht in overdekte winkelcentra, is het in Midden-Nederland nergens zo leuk winkelen als in Veenendaal. Vanaf de A12 is onze moderne en complete binnenstad binnen 10 minuten bereikbaar.

Over Veenendaal
Veenendaal heeft een dorps karakter en een groots winkelhart met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants. Kansen voor deze goedlopende winkel zijn de groeiende bezorgmarkt en eventueel de zondagopening. Het winkelcentrum bestaat uit meer dan 300 winkels waarvan er 150 zich bevinden in de overdekte winkelcentra Passage-De Corridor en de Scheepjeshof. In de gemeente Veenendaal wonen ca. 65.000 mensen.

Details
Overnameprijs: in overleg
Omzet: wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte: totaal 150 m²
Adres: Corridor 20, 3901 AA, Veenendaal

Interesse in de vestiging in Veenendaal? Laat mij jou verder informeren over Bakker Bart en de mogelijkheden voor Veenendaal specifiek.

Bel of mail mij of laat een reactie achter via onderstaande knop.
Word jij Bakker Bart?

Bernd Beekman
088-3032328 / wordjij@bakkerbart.nl