Ter overname: Bakker Bart Harderwijk

Op een van de mooiste winkellocaties van de stad, aan het centrale plein, bevindt zich deze zeer sfeervolle Bakker Bart vestiging. De winkel is in goede staat en heeft een nette gemiddelde omzet. Er zijn nog voldoende kansen voor deze prachtige Bakker Bart, vooral op het gebied van bezorging en gerichter inspelen op de toeristen die in grote getalen Harderwijk bezoeken. Tevens zijn er diverse bedrijventerreinen met grote bedrijven.

Over Harderwijk
Een prachtige, historische Hanzestad. Met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin. Het is het regionale verzorgingscentrum voor de Noordwest-Veluwe. Een knusse stad die bruist van gezelligheid en waar je culinair, optimaal kunt genieten.

In de gemeente Harderwijk staan ruim 17.000 woningen en heeft met bijna 50.000 inwoners een ruim potentieel. Harderwijk kent veel toerisme, onder meer vanwege het dolfinarium, stadsstrand, sauna- en welnessresort De Zwaluwhoeve en jachthavens aan het Wolderwijd/Veluwemeer.

Details
Overnameprijs: in overleg
Omzet: wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte: totaal 110 m²
Adres: Markt 20, 38741 CE, Harderwijk

Interesse in de vestiging in Harderwijk? Laat mij jou verder informeren over Bakker Bart en de mogelijkheden voor Harderwijk specifiek.

Bel of mail mij of laat een reactie achter via onderstaande knop.
Word jij Bakker Bart?

Bernd Beekman
088-3032328 / wordjij@bakkerbart.nl