/Home > /word-jij-bakker-bartWord jij Bakker Bart? > Algemeen

/Home >

Word jij Bakker Bart?

Wie is Bakker Bart?
Bakker Bart is de grootste bakkerijketen van Nederland, waarbij alles draait om broodbeleving. Door een uitgekiend baksysteem biedt Bakker Bart op elk moment van de dag verse producten.

Ondernemen bij Bakker Bart 
Als ondernemer bij Bakker Bart wil je van elk eetmoment, een genietmoment maken voor de klant. Je bent een representatieve gastheer/vrouw die een unieke bijdrage levert aan de sfeer in het Bakker Bart bedrijf, waardoor de gasten zich thuis voelen. Je bent het gezicht van de winkel, hebt passie voor de horeca- en/of bakkerijbranche en vooral liefde voor de klant en het product. Je deinst niet terug om hard mee te werken in de eigen winkel en bakkerij. Als Bakker Bart ondernemer streef je iedere dag naar maximale omzet en stuur je op rendement. Je bent een lokale held die continu op zoek gaat naar landelijke en lokale kansen in de markt.

Word jij Bakker Bart? 
Na het zorgvuldige wervings- en selectietraject, word je goed voorbereid op het ondernemerschap. Met een open houding zijn medewerkers van het servicekantoor dagelijks op pad om je als ondernemer te ondersteunen. Vanuit Bart’s University Street (BUS) worden er trainingen aangeboden, die inspelen op behoeftes van nieuwe en bestaande ondernemers en hun medewerkers. Al sinds 1977 faciliteert het servicekantoor kennis en begeleiding op ondernemersvlak.

Informatiebrochure aanvragen?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van franchise bij Bakker Bart? Vul het formulier aan de rechterzijde in en ontvang de informatiebrochure direct per e-mail. Stel je vraag via wordjij@bakkerbart.nl of neem telefonisch contact op via 024-6782702.   

 

  

Vraag een informatiebrochure aan

formulier

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken