/Home > Acties > Winter Wens Weken

Winter Wens Weken

Het zijn Winter Wens weken bij Bakker Bart!

Van 6 december t/m 31 december zijn het de Winter Wens weken bij Bakker Bart! Tijdens de Winter Wens weken kun je bij Bakker Bart een wens doen voor een vriend, geliefde of bekende én je kunt de winter wens van Bakker Bart steunen, namelijk:  elk ernstig ziek kind een week onbekommerd te laten genieten in Villa Pardoes.

De Winter Wens van Bakker Bart gaat uit naar Villa Pardoes.

Speciaal voor de decembermaand is Bakker Bart een bijzondere samenwerking aangegaan met Villa Pardoes en Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016). Samen met Francis Kuijk heeft Bakker Bart een speciale tompoes ontwikkeld. De Villa Pardoes Tompoes is de hele decemberperiode verkrijgbaar bij Bakker Bart winkels door heel Nederland.

Met het snoepen van deze overheerlijke Villa Pardoes Tompoes gaat onze Winter Wens in vervulling. De Villa Pardoes Tompoes is gemaakt van krokant bladerdeeg en afgemaakt met een laag van heerlijk wit glazuur met chocolade krullen.

Bekijk hier wat Villa Pardoes allemaal doet:

Bakker Bart staat in december geheel in het teken van de Winter Wens Weken. Als Bakker Bart fan kun je daarom niet alleen Villa Pardoes een warme kerst toe wensen, maar uiteraard ook zelf een wens doen voor een ander zoals de buurvrouw, je moeder, opa of goede vriend(in).  Neem van 6 december t/m 31 december in de winkel een  Winter Wens Cadeauhanger mee, het werkt heel simpel:

  1. Kies een letter voor de persoon die volgens jou een Winter Wens cadeauhanger verdient.
  2. Schrijf jouw wens op voor de persoon in kwestie.
  3. Neem de Winter Wens cadeauhanger mee naar huis. Hang hem op in de kerstboom en verras jouw geliefde.
  4. Kijk snel op de achterkant van de Winter Wens cadeauhanger, er staat namelijk een lekker cadeautje op.


0 product(en) in je mandje

Aantal Artikel Prijs

Totaal: € 0,00

 

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken