/Home > Acties > Vier het voorjaar

Vier het voorjaar

Vier het voorjaar bij Bakker Bart

Waar we de hele winter met smacht op hebben gewacht: Het voorjaar! Bij Bakker Bart gaan we dit volop vieren. We trappen af met een winkel vol Paaslekkernijen. Wist je dat bij Bakker Bart het lekkerste paasbrood van Nederland te verkrijgen is? Of wat dacht je van de paashaantjes- en haasjes nergens zo lekker en authentiek vers gebakken, als bij Bakker Bart. Al onderstaande acties en paaslekkers zijn te verkrijgen bij Bakker Bart van 12 maart t/m 2 april.

     
Het paasbrood van Bakker Bart is van begin tot eind gevuld met echt amandelspijs. Dat proef je en zie je al in de eerst paar sneden. Bestel hem nu alvast in de winkel of online, want OP=OP. Onze paasbroodjes zijn gemaakt van lekker zacht en zoet deeg. Daarnaast staan ze ook nog eens super leuk op de paastafel. Heerlijk met een gekookt of gebakken eitje.

     
Maak je paastafel helemaal complete met de mini’s van Bakker Bart! Ontbijt met je favoriete broodjes met keuze uit mini witte bollen, mini krentenbollen, mini Bartjes® en mini croissants. Nergens zo vers en lekker als bij Bakker Bart! Snoep bij de koffie lekker van de mini donuts en muffins in verschillende samen. Pick & mix het mini assortiment zelf in de winkel.

     
Deze unieke en luxe broden maken je paastafel helemaal compleet. De rustieke broden worden traditioneel bereid en kenmerken zich door de stevige robuuste uitstraling en de volle smaak. Het amandelvlechtbrood wordt gemaakt van croissantdeeg en is bereid met echt amandelspijs en rozijnen. Een heerlijk luxe gevuld brood.

     
Ook voor de winkelende consument is er voldoende lekkers en verrassends te verkrijgen. Bijvoorbeeld hartige lekkernij met een frisdrank, keuze uit alle hartige snacks en frisdranken. Of het Bartje® van de maand: Bartje® vitello tonato, wit Bartje® met vitello, tonijnspread, kappertjes, tomaat en rucola.

Deel jouw paastafel via instagram!

Deel jouw mooi gedekte paastafel op Instagram onder #bakkerbart!

0 product(en) in je mandje

Aantal Artikel Prijs

Totaal: € 0,00

 

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken