/Home > Assortiment > /assortiment/vlaaien Vlaaien > /assortiment/vlaaien/vlaai-met-slagroom Vlaai met slagroom > Schwarzwalderkirschvlaai

Schwarzwalder kirschvlaai

Schwarzwalderkirschvlaai

Schwarzwalderkirschvlaai

Blozende kersen met een luchtige bavarois op een bodem van chocolade cake en koekdeeg met rozetten van slagroom.

Ingrediënten:
slagroom (16%) [room (melk), suiker, emulgator (E471), stabilisator (E407)], suiker, water, Tarwebloem [tarwebloem, alfa-amylase, meelverbeteraar (E300)], kersen (9%), melk (magere), plantaardige vetten (palm, kokos), ei, plantaardige oliën (plantaardige olie, raapzaad, plantaardige olie), cacaomassa, plantaardige olie (gehard), zetmeel (gemodificeerd), glucosestroop (gedroogd), dextrose, gelatine, cacaoboter, rijsmiddelen (E500, E450, E500, E450, E336), glucose fructosestroop, kersensap (<1%), invertsuikerstroop, boterolie (melk), bakkerszout, zuurteregelaar (E330), kersenpuree (<1%), aardappelzetmeel, kleurstoffen (E163, E120, E153, E160a, E160c), emulgatoren (E322 (soja), E466, E472a, E471, E433), natuurlijke aroma's (kers, vanille), stabilisatoren (E460, E464, E407), eigeel, aroma's (aroma, aroma), zout, voedingszuren (E330, E270), vitamine D3, vitamine A, maiszetmeel, glucosestroop, rijstebloem, conserveermiddelen (E202, E220 (zwaveldioxide en sulfiet), E200), rijstzetmeel, vanille, plantenextract, cacaopoeder, zout, zetmeel, verdikkingsmiddelen (E401, E415), tarwebloem, suiker, melkeiwit, lactose, glucosestroop, geleermiddelen (E339, E450, E516), dextrose, cacaopoeder (magere), cacaomassa, cacaoboter.

Voedingswaarde per 100 gram 
Energie1447 kJ/346 kcal
Vet19,3 g
waarvan verzadigd11,4 g
Koolhydraten39,7 g
waarvan suikers24,6 g
Eiwit3,3 g
Zout0,44 g


Alle producten van Bakker Bart worden iedere dag met zorg en liefde, vers gemaakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend de beste ingrediënten. Deze vlaai is dagvers en adviseren wij gekoeld te bewaren.

Deze allergeneninformatie is samengesteld op basis van verstrekte productinformatie van onze leveranciers. In onze winkels wordt gewerkt met de volgende allergenen: glutenbevattende granen, schaaldieren, ei, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren. Hierdoor kunnen wij niet uitsluiten dat er door kruisbesmetting onbedoelde allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen. Alleen wettelijke allergenen die zijn aangemerkt door de Europese richtlijn zijn vermeld.

Wij zullen alles in het werk stellen om de allergeneninformatie regelmatig bij te werken. Het kan namelijk gebeuren dat de productsamenstelling wijzigt.

De volgende wettelijke allergenen zijn als ingrediënt in dit product gebruikt:
- Gluten bevattende granen
- Ei
- Soja
- Melk (inclusief lactose)
- Zwaveldioxide en sulfieten

Deze vlaai is het hele jaar door verkrijgbaar.

Bart's Retail B.V.
Postbus 184
6640 AD Beuningen

0 product(en) in je mandje

Aantal Artikel Prijs

Totaal: € 0,00

 

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken