/Home > Assortiment > /assortiment/vlaaien Vlaaien > /assortiment/vlaaien/seizoen-themavlaai Seizoen/themavlaai > Wintervlaai

Wintervlaai

Wintervlaai

Wintervlaai

Winterse verleiding van roomrijst en stoofpeertjes opgemaakt met verfrissende cranberry en gedecoreerd met kaneel, chocolade en slagroom.

Alle producten van Bakker Bart worden iedere dag met zorg en liefde, vers gemaakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend de beste ingrediënten. Deze vlaai is dagvers en adviseren wij gekoeld te bewaren.

 Deze allergeneninformatie is samengesteld op basis van verstrekte productinformatie van onze leveranciers. In onze winkels wordt gewerkt met de volgende allergenen: glutenbevattende granen, schaaldieren, ei, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren. Hierdoor kunnen wij niet uitsluiten dat er door kruisbesmetting onbedoeld, allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen. Alleen wettelijke allergenen die zijn aangemerkt door de Europese richtlijn zijn vermeld.

De volgende wettelijke allergenen zijn als ingrediënt in dit product gebruikt:
- Glutenbevattende granen
- Ei
- Soja
- Melk (inclusief lactose)

Deze vlaai is uitsluitend verkrijgbaar in het betreffende seizoen.

0 product(en) in je mandje

Aantal Artikel Prijs

Totaal: € 0,00

 

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken