/Home > Assortiment > /assortiment/n-a/sinterklaaslekkers Sinterklaaslekkers > Donut Piet Pablo

Donut Piet Pablo

Donut Piet Pablo

Donut Piet Pablo

De Piet Pablo Donut

Deze onweerstaanbaar lekkere donut is dé lekkernij uit de bakkerij van Sinterklaas dit jaar. De Piet Pablo donut is gedoopt in heerlijke chocolade om hem nóg lekkerder te maken. 

Probeer ze nu ook in één van onze Bakker Bart winkels of bestel de Piet Pablo donuts gewoon online. Het perfecte tussendoortje, trakatie op het werk of voor je grote liefde natuurlijk!

Bestel ook de roze Love Piet donut!

Deze allergeneninformatie is samengesteld op basis van verstrekte productinformatie van onze leveranciers. In onze winkels wordt gewerkt met de volgende allergenen: glutenbevattende granen, schaaldieren, ei, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren. Hierdoor kunnen wij niet uitsluiten dat er door kruisbesmetting onbedoelde allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen. Alleen wettelijke allergenen die zijn aangemerkt door de Europese richtlijn zijn vermeld.

Wij zullen alles in het werk stellen om de allergeneninformatie regelmatig bij te werken. Het kan namelijk gebeuren dat de productsamenstelling wijzigt.

De volgende wettelijke allergenen zijn als ingrediënt in dit product gebruikt:
- Soja
- Glutenbevattende granen
- Melk

0 product(en) in je mandje

Aantal Artikel Prijs

Totaal: € 0,00

 

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken