/Home > Assortiment > /assortiment/snacks Snacks > /assortiment/snacks/zoete-snacks Zoete snacks > Mini appelflap

Mini appelflap

Mini appelflap

Mini appelflap

Bestel de lekkerste mini appelflappen van Nederland gewoon bij jouw Bakker Bart!

Ben je verzot op appelflappen en hou je van een maatje groter bestel dan onze reguliere appelflappen. Of maak je bestelling compleet met onze overheerlijke Kersenflappen!
Deze allergeneninformatie is samengesteld op basis van verstrekte productinformatie van onze leveranciers. In onze winkels wordt gewerkt met de volgende allergenen: glutenbevattende granen, schaaldieren, ei, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren. Hierdoor kunnen wij niet uitsluiten dat er door kruisbesmetting onbedoelde allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen. Alleen wettelijke allergenen die zijn aangemerkt door de Europese richtlijn zijn vermeld.

Wij zullen alles in het werk stellen om de allergeneninformatie regelmatig bij te werken. Het kan namelijk gebeuren dat de productsamenstelling wijzigt.

De volgende wettelijke allergenen zijn als ingrediënt in dit product gebruikt:
- Gluten bevattende granen
- Melk (inclusief lactose)
- Zwaveldioxide en sulfieten

Onze mini appelflap is gemaakt van bladerdeeg, is driehoekig van vorm en gevuld met een mengsel van appelblokjes en kaneel, krenten en rozijnen. Direct na het bakken strooien wij kristalsuiker over de mini appelflap. Onze kwaliteitsappelflappen onderscheiden zich door het gebruik van roomboter in plaats van margarine.

De mini appelflap is natuurlijk gewoon erg lekker bij de koffie, maar kan ook perfect gebruikt worden lekker tussendoortje bij een presentatie, als traktatie bij een verjaardag op kantoor of om een mooie prestatie te vieren. Kortom de perfecte lekkernij om jezelf en anderen mee te verwennen. Ben je verzot op appelflappen en hou je van een maatje groter bestel dan onze reguliere appelflappenOf maak je bestelling compleet met onze overheerlijke Kersenflappen!

Bestel je mini appelflappen eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart. In steeds meer van onze vestigingen kun je ze zelfs thuis of op kantoor laten bezorgen, vaak zelfs op de dag van bestellen! 

0 product(en) in je mandje

Aantal Artikel Prijs

Totaal: € 0,00

 

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken