/Home > Assortiment > Feestlekkernijen

Sorteren op:

Feestlekkernijen

 1. Apfelstrudel

  /assortiment/n-a/apfelstrudelMeer informatie

  De lekkerste Apfelstrudel bestellen doe je natuurlijk bij jouw Bakker Bart.

  Onze Apfelstrudel is rijk gevuld met verse stukjes appels. Heerlijk om jezelf of je gasten meet te verwennen bij de koffie.

  Bestel je Apfelstrudel eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart. In steeds meer van onze vestigingen kun je ze zelfs thuis of op kantoor laten bezorgen, vaak zelfs op de dag van bestellen! 

  Bestellen
 2. Appelbeignet vers

  /assortiment/feestlekkernijen/appelbeignetMeer informatie

  De lekkerste Appelbeignets bestellen doe je natuurlijk gewoon bij jouw Bakker Bart.

  Onze Appelbeignets zijn rijk gevuld met verse appels en rozijnen en omwikkelt met heerlijk vers deeg. We maken onze appelbeignets helemaal af met een lekker zoet laagje suiker. Lekker als snack bij de koffie, als traktatie of als hartig tussendoortje.

  Bestel je Appelbeignets eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart. In steeds meer van onze vestigingen kun je ze zelfs thuis of op kantoor laten bezorgen, vaak zelfs op de dag van bestellen! 

  Bestellen
 3. Kerstbrood

  /assortiment/feestlekkernijen/kerstbroodMeer informatie

  Het lekkerste verse Kerstbrood bestellen doe je bij jouw Bakker Bart!

  Ons kerstbrood is van het begin tot het einde gevuld met echt amandelspijs! Een heerlijke manier dus om jezelf en je gasten te verwennen deze feestdagen. Wij bakken ons Kerstbrood iedere dag vers in de winkel!

  Bestel je Kerstbrood eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart. In steeds meer van onze vestigingen kun je ze zelfs thuis of op kantoor laten bezorgen, vaak zelfs op de dag van bestellen! 

  Bekijk ook onze andere feest lekkernijen!


  Bestellen
 4. Oliebol gevuld

  /assortiment/feestlekkernijen/oliebol-krenten-rozijnenMeer informatie

  De lekkerste gevulde Oliebollen bestellen voor thuis, op kantoor of als relatiegeschenk. Snel en dagelijks vers voor jou gebakken bij jouw Bakker Bart.

  Naast de lekkerste Gevulde Oliebollen óf Naturel Oliebollen hebben we ook andere feestdagen lekkernijen zoals onze overheerlijke Appelbeignets en ander banket.

  Bestel je gevulde Oliebollen dus eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart. In steeds meer van onze vestigingen kun je ze zelfs thuis of op kantoor laten bezorgen, vaak zelfs op de dag van bestellen! 

  Bestellen
 5. Oliebol naturel

  /assortiment/feestlekkernijen/oliebol-naturelMeer informatie

  De lekkerste Oliebollen bestellen voor thuis, op kantoor of als relatiegeschenk. Snel en dagelijks vers voor jou gebakken bij jouw Bakker Bart.

  Naast de lekkerste Oliebollen Naturel óf Gevuld hebben we ook andere feestdagen lekkernijen zoals onze overheerlijke Appelbeignets en ander banket.

  Bestel je Oliebollen dus eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart. In steeds meer van onze vestigingen kun je ze zelfs thuis of op kantoor laten bezorgen, vaak zelfs op de dag van bestellen! 

  Bestellen
 6. Oliebollen 8 stuks

  /assortiment/rijk-gevulde-feestmaand/oud-nieuw/oliebollen-8-stuksMeer informatie

  De lekkerste verse Oliebollen bestellen doe je natuurlijk bij jouw Bakker Bart!

  Dé lekkernij om tijdens oud op nieuw (en natuurlijk al daarvoor) van te smullen is uiteraard de Oliebol van Bakker Bart. Onze oliebollen (in belgië ook wel smoutebol genoemd) zijn gemaakt vak heerlijk luchtig vers deeg en gevuld met rozijnen.

  Bestel je oliebollen eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart. In steeds meer van onze vestigingen kun je ze zelfs thuis of op kantoor laten bezorgen, vaak zelfs op de dag van bestelling. Wij adviseren echter (zeker voor afhalen op 31 december) om je oliebollen ruim van tevoren online te reserveren zodat we weten hoeveel we er moeten gaan bakken.


  Bestellen

0 product(en) in je mandje

Aantal Artikel Prijs

Totaal: € 0,00

 

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken