/Home > Assortiment > /assortiment/belegde-broodjes Belegde broodjes > Broodje gezond

Broodje gezond

Broodje gezond

Broodje gezond

Bestel de lekkerste ovenverse witte bolletjes gezond gewoon bij jouw Bakker Bart!

Onze witte bolletjes gezond worden speciaal voor jou ovenvers bereidt in onze winkels. We belleggen onze broodjes met de volgende verse én uiteraard gezonde ingrediënten:

  • ham
  • kaas
  • ei
  • tomaat
  • komkommer
  • ijsbergsla
  • boter

Mocht je één van de bovenstaande ingrediënten niet lusten, of liever een ander broodje bestellen, geef dat dan even aan tijdens het bestelproces.

Het Witte broodje gezond is natuurlijk gewoon erg lekker bij de lunch, of om te serveren tijdens een presentatie op je bedrijf. 

Bestel je witte broodjes gezond eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart. In steeds meer van onze vestigingen kun je ze zelfs thuis of op kantoor laten bezorgen, vaak zelfs op de dag van bestellen! 

Deze allergeneninformatie is samengesteld op basis van verstrekte productinformatie van onze leveranciers. In onze winkels wordt gewerkt met de volgende allergenen: glutenbevattende granen, schaaldieren, ei, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren. Hierdoor kunnen wij niet uitsluiten dat er door kruisbesmetting onbedoeld, allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen. Alleen wettelijke allergenen die zijn aangemerkt door de Europese richtlijn zijn vermeld.

De volgende wettelijke allergenen zijn als ingrediënt in dit product gebruikt:
- Glutenbevattende granen
- Ei
- Lupine
- Melk (inclusief lactose)

Exclusief margarine en topper (saus).

0 product(en) in je mandje

Aantal Artikel Prijs

Totaal: € 0,00

 

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken