/Home > Assortiment > /assortiment/belegde-broodjes Belegde broodjes > Broodje geitenkaas

Broodje geitenkaas

Broodje geitenkaas

Broodje geitenkaas

Bestel de lekkerste ovenverse witte bolletjes belegd met geitenkaas eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart!

Onze witte bolletjes geitenkaas zijn belegd met:

  • Geitenkaas
  • Walnoten
  • Rucola
  • Verse rucola sla

Mocht je één van deze ingrediënten niet lusten, of liever een ander broodje bestellen, geef dat dan even aan tijdens het bestelproces.

Het witte bolletje met geitenkaas is natuurlijk gewoon erg lekker bij de lunch, of om te serveren tijdens een presentatie of werk overleg op het bedrijf. 

Bestel je witte bolletjes geitenkaas eenvoudig en snel bij jouw Bakker Bart. In steeds meer van onze vestigingen kun je ze zelfs thuis of op kantoor laten bezorgen. Bestel nu en haal je broodje binnen het uur af óf laat hem thuis of op kantoor bezorgen.

Deze allergeneninformatie is samengesteld op basis van verstrekte productinformatie van onze leveranciers. In onze winkels wordt gewerkt met de volgende allergenen: glutenbevattende granen, schaaldieren, ei, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren. Hierdoor kunnen wij niet uitsluiten dat er door kruisbesmetting onbedoeld, allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen. Alleen wettelijke allergenen die zijn aangemerkt door de Europese richtlijn zijn vermeld.

De volgende wettelijke allergenen zijn als ingrediënt in dit product gebruikt:
- Glutenbevattende granen
- Lupine
- Melk (inclusief lactose)
- Noten

Exclusief margarine en topper (saus).

0 product(en) in je mandje

Aantal Artikel Prijs

Totaal: € 0,00

 

Log hier in op "Mijn Bakker Bart"

Login
Nieuwe account aanmaken